İsrail silahsız Filistinlileri katledeceğini açıkladı

Yazı Tipi Boyutu: Decrease font Enlarge font
İsrail silahsız Filistinlileri katledeceğini açıkladı

İsrail silahsız Filistinlileri katledeceğinin ilanını, telefonlara attığı SMS’lerle duyurdu.

İSTANBUL (04.01.2009) - Siyonist İsrail devleti 20 bin askeri ile başlattığı kara saldırısı ile birlikte "silahsız Filistinleri de" katledeceğini  ilan etti

Silahsız insanları katletmek ve kendisini dünyaya meşru göstermek adına Filistinlilere "Hamaslıları saklamayın, siz de hedef olursunuz" SMS’leri atan İsrail devleti, şu ana kadar çok sayıda silahsız Filistinli’yi katletti.

 

Hamas’tan cevap

Kara saldırısı sırasında Gazze’de telefonlar yeniden çalmaya başladı. Telefonlara gelen mesajlarda ve ahizelerden duyulan bant kayıtlarında, “Hamaslılar’ı saklamayın siz de hedef olursunuz” tehditleri yer aldı.

Öte yandan Hamas da aynı dakikalarda cep telefonlarına gönderdiği mesajda, “Siyonistler kapana girdi savaşçılarımız onları bekliyor” ifadesini kullandı.

Hamas, radyodan şu sözlerle yayına başladı: “Siyonist düşman Gazze’ye girdi. Şimdi 4 seçenek var. Ya hepsi ölecek, ya esir alınacaklar, ya sakat kalacaklar ya da psikolojileri bozulup evlerine dönecekler.”


  • email Arkadaşına gönder
  • print Çıktı al
  • Plain text Sadece Yazı